keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Yöpöytä matkalaukuista

Yöpöytä on nyt valmis. Kaikki matkalaukut on haalittu ja kaksi päällystetty sisältä. Päällystysoperaatiosta kirjoittelinkin jo aiemmin. Vielä olisi yksi päällystettävänä.


Matkalaukkuja olen ostanut huuto.netistä. Kirppareillakin olen niitä nähnyt, mutta kaikki ovat olleet todella huonokuntoisia (salvat rikki, sisältä ihan repaleisia jne). Nämä huuto.netistä eri myyjiltä ostetut ovat olleet jokainen iloisia yllätyksiä.


Ruskea laukku maksoi 25 euroa, harmaa 25 euroa ja musta taisi olla kallein 30 tai 40 euroa. Lähikuvassa näkyy myös vanhanmallinen puinen mitta, joka löysi paikkansa laukun reunalta.


Vaihdoin kesken kuvauksen lampun tuohon yöpöydälle. Olohuoneesta pääsi vaihtelun vuoksi ihana Block-valaisin tuomaan modernia kosketusta vanhoihin laukkuihin. Koira tuli pällistelemään kameran eteen. Tapansa mukaan ihmetteli varmaan, mitä siellä oikein räpsitään. Metallinen villasukkakori on myös ollut kiinnostava, muutaman kerran nuo sukat olen joutunut palauttamaan takaisin paikoilleen.

9 kommenttia:

 1. Ihana idea nuo matkalaukut yöpöydäksi! Ja mikä hauska koira :))

  VastaaPoista
 2. Kiitokset! Noi matkikset on siitä vielä hyvät, että niihin paljon mahtuu säilytystavaraa...mitä vaikka rohmuta kirppareilta heh :)

  VastaaPoista
 3. Täällähän on vaikka mitä kivaa! Jääs seuraamaan :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa vaan Jovelan emännälle :)

  VastaaPoista
 5. Hieno pöytä ja söpönen koiruli! <3

  VastaaPoista
 6. Nää on hienot. Mäkin keräilen vanhoja matkalaukkuja. Mulla on vasta kaksi: punainen ja turkoosi.

  VastaaPoista
 7. Kiva, ootko ajatellut Petra päällystää kans niiden sisäosaa jollain? Melkein kannattaa, vaikka sit ihan hyllypaperilla tms. jos ei kankaalla viitsi

  VastaaPoista
 8. Upeat matkikset olet löytänyt. Itsekin näitä olen etsiskellyt ja viikonloppuna sain vihdoin ne arvoiselleen paikalle kotiin aseteltua. :) Vanhoissa tavaroissa on vain sitä jotakin!

  VastaaPoista
 9. Mun matkassa on kulkenut pari vanhaa laukkua jo teini-iästä, mitä virkaa milloinkin toimittamassa :) Viime aikoina olen hypistellyt muutamaa ostosmielessäkin, mutta taitavat nyt olla muodissa, kun hinnat on pilvissä?

  VastaaPoista