sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Lohi-avocadosalaatti

Viikonlopun herkuksi muodostui Gullichsenien Safkaa-kirjasta poimittu resepti lohi-avocadosalaatista wasabikastikkeella. Minulla ei vielä valitettavasti tuota kirjaa ole, joten ohjeen jouduin nappaamaan netistä.


Aiemmin olen tehnyt paljon kehuttua avocadopastaa ja tässä salaatissa oli samoja makuja kuin tuossa pastassa, mm. juuri avocado ja suolaisuus. Wasabikastike oli tosiaan melko suolaista, mutta sopi täydellisesti salaattiin, kunhan sitä muistaa pistää varoen.


Pidän paljon lohesta, mutta meillä siitä ei hirveästi tehdä ruokaa, kun mies ei ole mikään kalan ystävä. Tämä ruoka kuitenkin kelpasi myös hänelle.


Kannattaa kokeilla! 

3 kommenttia:

  1. Näyttää todella herkulliselta, tätä täytyy kokeilla!

    VastaaPoista
  2. mmmm! Kyllä kiitos! Yht'äkkiä tuo lasissa oleva mustikkasoppa menetti makunsa. Tuota salaattia mulle, kiitos, nyt!

    VastaaPoista
  3. Suosittelen molemmille, helppo valmistaa ja maukasta! :)

    VastaaPoista