torstai 11. huhtikuuta 2013

Tyhjä paperi

Aiemmin laitoin alakerran ilmoitustaululle tämän


Kivoja naapureita, muutama viikko kesti ja kaikki oli otettu. Nyt jäljellä enää tyhjä paperi muistona. Toteutan tämän halvan piristyksen varmasti vielä uudestaan. Ehkä jo kesällä, kun muutto uuteen asuntoon (toistaiseksi vielä tuntemattomaan sellaiseen) kutsuu. 

18 kommenttia:

 1. No aika kielitaitosia naapureita sulla kumminkin. Täällä jos laittais saman (naapureitten postilaatikkoon), ei tapahtuis yhtään mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :) Tässä kerrostalossa on aika paljon nuoria aikuisia, niin kielitaitoa on varmasti kaikilla sen verran kuin tuo vaati :)

   Poista
 2. Tuo on kyllä paras idea mitä olen aikoihin nähnyt. Ja upeeta että kaikki laput uskaltauduttiin ottamaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ensin ajattelin, että lähteeköhän ihmiset tähän mukaan ja alku oli vähän tahmeaa (tai minä hätähousu), mutta ei siinä sitten kauan kestänyt kun yksi toisensa jälkeen lappuja katosi. Ja hauskaa oli myös, että itsestä oli tosi kiva seurata, että mikä lappu oli kadonnut ja mieskin aina ilmoitti kotiin tullessaan jos uusi lappu oli otettu. :)

   Poista
  2. Pikkuisen jännitystä elämään ;)

   Poista
 3. Ihana! <3
  Mä epäilen kans samaa kuin Annukka, meillä täällä vanhustentalossa kun tollasen laittas ilmotustaululle niin varmaan joutuis isännöitsijän puhutteluun, tai jotain :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, tyhmää jos tuollaista piristystä katsotaan huonolla - en näe itse siinä mitään, mikä voisi olla negatiivista, vielä kun tuo ei vienyt ilmoitustaululta tilaa juuri yhtään ja siinä on muutenkin tyhjää tilaa. :) Mutta ehkä suomenkielinen versio voisi sitten olla helpompi?

   Poista
 4. Oletpas ollut kiltti :) Lisää tuollaisia ihmisiä :)

  VastaaPoista
 5. Huisin ihana idea! Ja miten kivaa, että kaikki laput on hävinny! Voiskohan tuota ideaa kehittää näin omakotitaloalueellekin, hmmm....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli kivaa että ihmiset uskaltaa ottaa lappuja! Olisko siellä jotain yhteistä ilmoitustaulua?

   Poista
 6. Toi oli kiva idea ja vielä kivempaa oli saada yksi noista lapuista postitettuna isossa kirjekuoressa kotiin asti. I love my Courage! :-)

  VastaaPoista
 7. Hauskaa että lappuja uskallettiin ottaa! Ihania ideoita blogisi täynnä muutenkin! Aion hetimmiten kokeilla ainakin myslin tekoa. :)

  Tervetuloa käymään blogissani jos kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva blogi sinullakin! Mysliohjetta vaan testailemaan :)

   Poista
 8. Mun blogissa ois sulle jotain pientä kivaa :)

  VastaaPoista
 9. :) Tällaisista tulee niin hyvälle mielelle! Ihana idea ja toteutus♥

  VastaaPoista