sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Mintunvihreä Smeg

Pientä hiljaiseloa ollut nämä kesäkuukaudet. Kiirettä on pitänyt, sillä työpaikka on vaihtunut ja on tullut asuntokin ostettua. Tai no, kauppakirjoja ei vielä ole tehty, mutta ostotarjouksemme on hyväksytty. 

Asunto on tarkoitus remontoida lähes kokonaan, joten siltä osin käsityöt vaihtuvat ehkä sisustukseen ja varmasti myös remonttiaiheisiin kirjoituksiin sekä kuviin. Puikkoihin ja koukkuihin palataan siis taas syksyllä.


Ensimmäinen hankinta uuteen kotiin oli kauan himoittu Smegin mintunvihreä jääkaappi pienellä pakasteosiolla. Juhannuksen ajan kaikki jääkaapit ovat Gigantissa -15% alennuksessa ilmaisella toimituksella, joten pitihän tarjous käyttää hyväksi. Toimituksenkin sai sovittua vasta heinäkuun lopulle, kun silloin viimeistään pitäisi olla uuden asunnon avaimet taskussa. Ennen kuin oma jääkaappi saapuu, voi ihastella Pinterestistä löytyneitä muiden kuvia vastaavasta Smegistä. On se komia!16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No sanoppa! Pitkään aprikoin cremen ja mintun välillä. Miehen kanssa yhteistuumin päädyttiin minttuun, kun se on vaan niin ihana :)

   Poista
 2. UPEA! Mitä tuohon muuta voi sanoa :)

  VastaaPoista
 3. IHANA!! Ja onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 4. On se kyllä jääkaappien kuningatar!!! Jonain päivänä minullakin on vielä oma Smeg...

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen työhön ja ennenkaikkea uuteen kotiin!!! Jee, pääsemme remppapuuhiinkin näin virtuaalisesti kärpäsenä kattoon :)

  Tuo minttu on paljon paljon PALJON parempi valinta, niin suloinen ja hurmaava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Varmasti pääsette remppapuuhia katselemaan, ainakin sitten ennen ja jälkeen kuvia ;) itse ei suinkaan kaikkea remontoida, vaan tilataan työ joltain remppaajalta, mutta sitä ehtii vielä miettiä..

   Poista
 6. Meillä on vielä edessä päätös siitä väristä. Haluaisin keltaisen, mutten ole nähnyt sellaista livenä, joten en tiedä sen sävystä. Oranssi on ainakin aika ärhäkkä. Ehkä Smegille ehtii tulla uudet väritkin, jo ennen kuin täällä päästään minkäänlaiseen lopputulokseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on myös ihana! ja niin kivan aurinkoinen..

   Poista
 7. Onnea uudelle työlle ja kodille! <3 Ja on muuten upea minttu Smeg! :)
  xx J

  VastaaPoista